Service abonnement

Har du allerede købt et solcelleanlæg, går du nok og holder øje med udbyttet af din investering.

Du følger lidt bedre med i vejrudsigten, og smiler når de lover godt vejr. Dit færdige anlæg producerer energi, og du følger med i energiproduktionen ved at se på din inverter.

Kuafu’s erfaring er at efter 6 måneder besøges vekselretteren ikke længere hverdag og et lynnedslag som nemt kan få fejlstrømsrelæet til at falde ud og dette kobler ikke ind af sig selv. Hvis du gerne vil have mulighed for at følge endnu bedre med, gemme dine oplysninger, og få et overblik over din produktion, bør du investere i en datalogger. Dataloggeren er også med til at overvåge dit solcelleanlæg.

Et solcelleanlæg på 6 kW kan let koste dig 100 kr. om dagen på tabt produktion ved tilfælde af fejl på dit system en solrig dag.

En datalogger registrerer alle brugsdata på dit anlæg, og har mulighed for både tilkobling via internettet og direkte via dit interne net. Du har derfor mulighed for at se og gemme dine data på din hjemme pc.

En datalogger giver et langt bedre overblik over anlæggets ydelse, og bedre mulighed for hjælp med fejlfinding.

For at være sikker på, du får fuldt udbytte af dit anlæg og din datalogger, vil det være en god ide at overveje om du skal have et serviceabonnement på dit solcelleanlæg.

Vi har sammensat et abonnement, som sikrer dit solcelleanlæg en optimal ydeevne.

I abonnementsperioden vil vi bl.a. foretage:

  • Afprøvning og evaluering af data fra udvalgte datoer
  • Analyse af fejlmeldinger og protokoldata
  • Servicebesøg hvert 2. år
  • Adgang til Kuafu ApS Webportal

Vi gennemgår kort sagt hele anlægget for synlige fejl og mangler. Måler alle relevante installationer igennem, og fremsender senest 2 uger efter eftersynet en vedligeholdelsesrapport, hvori fejl og mangler er dokumenteret.

Ved at lade en tekniker gennemgå dit anlæg sikre du dig, at alt fungere som det skal, og opståede fejl og mangler vil blive opdaget i tide og udbedret.

Hvordan bestiller jeg?

Ønsker du at gøre brug af vores tilbud om servicekontrakt, som er vedlagt i dette brev, skal du skrive en mail til service@kuafu.dk . Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os per telefon.

I mailen skal du skrive navn, adresse og telefonnummer, og du vil herefter blive kontaktet af vores Serviceafdeling.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste ønsker om et solrigt år

Kuafu ApS.

70257850