Om Kuafu - Læs mere om Kuafu ApS her på siden

Her på siden kan du læse mere omkring hvem vi er og hvad vi laver.

Kuafu ApS er en af pionererne i Danmark, når det drejer sig om solceller og har været med før det store boom i 2012.

Ideen til at gå ind i solcelle branchen opstod, da grundlægger af virksomheden, Kim Jespersen i 2007 besøgte messen Intersolar i München. På daværende tidspunkt var Kim Jespersen ansat hos Grundfos og deltog som udstiller på messen. Her stod det hurtigt klart, at med så mange udstillere med solceller i Tyskland, så måtte solceller også komme til Danmark. Kims trygge 7 til 16 job blev sagt op og en ny æra begyndte.

I 2007 var ingeniørvirksomheden Invent4you allerede opstartet med Ole Jensen som eneste fuldtidsmedarbejder.  Invent4you blev grundlagt i 2004 af Kim Jespersen og Ole Jensen, med det ene formål, at udvikle produkter for andre virksomheder. Det var i Invent4you, at solcelle forretningen startede op.

Allerede i 2009 var der for alvor kommet gang i solcelle forretningen, firmanavnet Invent4you klingede dog ikke rigtigt med salg af solceller og derfor skulle der findes på et nyt navn. Efter nogen tid faldt navnet på Kuafu, som var en kinesisk kæmpe som rendte efter solen. Det var først i 2011 at virksomheden Kuafu ApS blev stiftet og havde indtil da kun fungeret som brand.

2007: Ideen til salg af solceller i Danmark opstod (Invent4you)

2008: Det første solcelle anlæg blev solgt

2009: Kuafu navnet blev etableret

2010: Kuafu udvikler sit eget montage system til solcelle paneler

2011: Kuafu ApS oprettes

2012: Beslutning om at være total leverandør af vedvarende energiløsninger

2013: Distributør af WaterFurnace varmepumper samt indført ST i produktportefølje

2015: Distributør af Technibel og WATTERKOTTE varmepumper