Kuafu lancerer multisplit varmepumper

Multisplit varmepumper fra Technibel

Luft/Luft varmepumper er efterhånden ved at være standard i mange sommerhuse, samt privatboliger. Varmepumperne giver ved korrekt dimensionering, og rådgivning, ejerne billig opvarmning, når der er tale om et enkelt rum. Ved yderligere udbytte af varmen, kan man ved mekanisk ventilation flytte varmen til resten af boligen.

Til større kontor landskaber har multisplit varmepumper været anvendt gennem længere tid, men på grund af prisen, er denne løsning ikke slået igennem til privat boliger. Dette har Kuafu ApS reageret på og har fået forhandlingen af Technibel varmepumper. Technibel er en del at NIBE koncernen som har produktion i Italien.

Med en multisplit varmepumpe menes der, at en udedel kan tilsluttes flere inderdele således at der gives mulighed for at styre rummene individuelt. I standard serien fra Technibel kan der tilsluttes op til 4 inderdele på en udedel, hvilket betyder at temperaturen kan styres individuelt i op til fire rum.

For at opnå den bedste udnyttelse af varmepumpen har Softcontrol ApS udviklet et styringsmodul til varmepumpen som sikrer optimal komfort samtidig med at økonomien optimeres.  Softcontrol ApS har nu lanceret en intelligent varmestyring af multisplit varmepumper. Konceptet indgår som en del af Cleverhouse konceptet hvor der er udviklet en controller som styrer varmepumpen. Den nye controller kan selvfølgelig også styre de traditionelle luft/luft varmepumper.